Nyligen har det kommit rapporter som visar att förmögenhetsklyftan i Sverige ökar, till stor del på grund av den rådande politiken. De fattiga blir fattigare, medan de rika blir rikare. Om du har svårt att få pengarna att räcka till det nödvändigaste som hyra eller matvaror, ger det här inlägget tips om hur du kan öka ditt bankkonto för att täcka det du inte har råd med.

Sälj dina smycken eller värdesaker

Att lämna in smycken till Diamantbrev kan ge en ansenlig summa. Börja med att gå in på diamantbrev.se och fyll i ett formulär med dina uppgifter. Företaget skickar sedan ett diamantbrev till dig som du kan bifoga dina värdesaker, t.ex. äkta guldsmycken, i. Att sälja föremål är ett bra sätt att komplettera din vanliga inkomst. Allt du behöver göra är att gå igenom dina smycken och verifiera deras äkthet. Äkta föremål bör ha en stämpel eller ett värdeintyg. Det är avgörande att de är äkta eftersom du får ett bättre pris för dem, vilket är vad företaget köper. Andra smycken kan säljas på loppmarknader eller liknande.

Processen är enkel och så snart företaget får ditt brev med till exempel dina äkta smycken kommer de att kolla deras värde och du kommer då att informeras om det belopp de är villiga att betala för föremålen. Om du väljer att acceptera deras erbjudande kommer du att få betalning och pengarna kommer att sättas in på ditt bankkonto inom kort. Du kan använda pengarna du får för att betala räkningar, fakturor eller köpa något du behöver.